Joël Wijnants

BVBA Architectenbureau ARCHI-JOMA
Leuvensebaan 248 3230 Holsbeek joel@a-b.be Meer info

Architectenbureau ARCHI-JOMA, met aan het roer architect Joël Wijnants, spitst zich voornamelijk toe op nieuwbouwwoningen en -appartementen, alsook op grote verbouwingen en industriebouw. Bij Joël Wijnants kunt u steeds rekenen op een persoonlijke aanpak van begin tot eind en een correcte en eerlijke werkwijze. “Kunnen werken met de formule van Architecten-Bouwers geeft mij voldoening, want ik kan het budget en de termijn garanderen. Klanten hebben echt baat bij een architect die hun zorgen uit handen neemt en hen tijdens het bouwproces begeleidt”, vertelt Joël Wijnants. Bij ARCHI-JOMA kunt u altijd rekenen op een gezond evenwicht tussen creativiteit, teamwork en vakmanschap.

3 Appartementen te Zaventem

3 Appartementen te Zaventem

Er werd me gevraagd ontwerp te maken op een perceel waar garageboxen stonden. Links is een hoger gebouw, rechts een garagebox bij de buur.

Ik creëerde 3 appartementen, gelijkvloers luxe appartement, voor de eigenaar en daarboven 2 comfortabele appartementen voor verhuur.

Links wordt aangesloten aan het hoge gebouw, rechts (ook vooruitspringend) aan de lage garagebox bij de buur. Het project is gedeeltelijk in gevelsteen en gedeeltelijk bepleisterd.