Joël Wijnants

BVBA Architectenbureau ARCHI-JOMA
Leuvensebaan 248 3230 Holsbeek joel@a-b.be Meer info

Architectenbureau ARCHI-JOMA, met aan het roer architect Joël Wijnants, spitst zich voornamelijk toe op nieuwbouwwoningen en -appartementen, alsook op grote verbouwingen en industriebouw. Bij Joël Wijnants kunt u steeds rekenen op een persoonlijke aanpak van begin tot eind en een correcte en eerlijke werkwijze. “Kunnen werken met de formule van Architecten-Bouwers geeft mij voldoening, want ik kan het budget en de termijn garanderen. Klanten hebben echt baat bij een architect die hun zorgen uit handen neemt en hen tijdens het bouwproces begeleidt”, vertelt Joël Wijnants. Bij ARCHI-JOMA kunt u altijd rekenen op een gezond evenwicht tussen creativiteit, teamwork en vakmanschap.

Bedrijfsgebouw voor Vista Link te Bonheiden

Bedrijfsgebouw voor Vista Link te Bonheiden

Tot nog toe het mooiste project dat ik mocht doen.

Ik had voor de zaakvoerder reeds zijn woning mogen ontwerpen en laten bouwen (ook te Bonheiden).

Nu werd me gevraagd een project te realiseren voor 35 tot 50 werknemers voor Vista Link.

Dit is een BIM project, dit wil zeggen dat mijn ontwerp 3d werd omgezet om in uitvoering te gaan.

Hier is een nauwe samenwerking tussen architect, bouwheer (Vista Link) en uitvoerder (Edibo) nodig geweest om dit op zeer korte termijn te realiseren.

En dit is uiteindelijk gelukt (start in maart en instap-klaar hetzelfde jaar in december), met daarna een groot feest bij de inhuldiging met heel wat gasten en sprekers.