Dominique Van Cauwenberghe

arch_ID
Gentstraat 42 9800 Deinze dominique@a-b.be Meer info

Architecte Dominique Van Cauwenberghe van arch_ID architecten heeft aandacht voor de wensen van de bouwheer en coacht hem of haar én de aannemer tijdens het bouwproces. Haar stijl kan je beschrijven als modern, haar aanpak als erg persoonlijk. “Ik wil mensen verwennen met visuele vitamines en daarbij niet alleen voor het esthetische aspect aandacht hebben, maar ook voor het milieu en energieverbruik”, licht Dominique Van Cauwenberghe toe. Bij arch_ID kan je terecht voor nieuwbouwwoningen en appartementen, complexe verbouwingen, medische praktijken, herbestemmingsprojecten en meer. Dankzij de formule Architecten-Bouwers ben je bovendien beschermd tegen onaangename verrassingen en mag je zeker zijn van een bijzonder professionele en vlotte samenwerking.

Nieuwbouw halfopen ééngezinswoning | Assebroek

Nieuwbouw halfopen ééngezinswoning | Assebroek

Opvallend, strak, modern, licht,… zijn maar enkele van de vele begrippen die het karakter van deze nieuwbouw woning omschrijven. De hedendaagse woning is een houtskelet en werd afgewerkt met houten latwerk en Eternit-beplating. Omwille van de oriëntatie werd achteraan een luifel voorzien die oververhitting tegen gaat.

De leefruimtes worden gekenmerkt door een grote hoeveelheid aan lichtinval, veel ruimte en strak design. De badkamer op het gelijkvloers geeft uit op de zijtuin. Om de privacy te waarborgen werd de houten gevelafwerking doorgetrokken voor het raam.

De woning werd opgetrokken in de achterliggende tuin van de woning van één van de kinderen. Alle woonfuncties zijn aanwezig op het gelijkvloers en de verdieping werd ingericht als ‘logeer’-verdieping voor de (klein)kinderen. Levenslang wonen, dicht bij de kinderen en de kinderen dicht bij de ouders maakt dit een geslaagd project.