Lien Hulstaert

ELLE Architectuur
Hoge Weg 129 2940 Stabroek lien@a-b.be Voir plus

De passie van ELLE architectuur? Jouw droom naar realiteit vertalen. Wij gaan op zoek naar een uniek design en concept op maat van jouw wensen en verwachtingen. Wij gaan steevast voor duurzame, circulaire, bio-ecologische en natuurlijke ontwerpen omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de toekomst is! Wij volgen hierbij Vlaanderen Circulair 2030-2050 en gaan voor een persoonlijke én doordachte manier van aanpak gedurende het hele bouwproces. Van ontwerp over bouwaanvraag tot realisatie, ELLE architectuur gaat steevast voor langdurige samenwerkingen en een duurzame omgeving.

Naast nieuwbouw zijn we gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties en interieur waar we graag werken met houtskeletbouw, paal- en balkenmethode of een stapeltechniek in bijvoorbeeld hennepblokken. Onze focus ligt in architectuur en interieur op natuurlijke, circulaire en bio-ecologische materialen.

Elk project voorzien we van de nodige doorgedreven expertise, creativiteit en 3D-visualisaties. Daarbij letten we niet enkel op de vorm of materialisatie, ook energiezuinige of hernieuwbare technieken verliezen we niet uit het oog. Geen twee projecten zijn gelijk. Van esthetiek over wetgeving tot ecologie: we zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes naadloos in elkaar vallen.

Persoonlijke high-end service, open sfeer, uniciteit én creatieve vrijheid, onze kennis en karakters zorgen ervoor dat ook jouw project vlot en precies tot een succesvol eindresultaat leidt. Transparantie, toegankelijkheid en open communicatie naar opdrachtgevers en aannemers zijn voor ons key!