Mehdi Chegini

H-architecten
Herfstlaan 65 3010 Kessel-Lo mehdi@a-b.be Meer info

H-Architects is een jong architectenbureau dat multidisciplinair werkt met de focus op betaalbaar (ver)bouwen. Een uitgebreid team van architecten en interieurarchitecten op verschillende locaties volgt met veel liefde jouw bouwproject op, helemaal volgens je wensen en budget. Oprichter-architect Mehdi Chegini zoekt steeds naar de allerbeste oplossing voor elke klant. Dankzij de AB-werkwijze kan nu ook wie graag 100% zorgeloos (ver)bouwt bij H-Architects terecht

Nieuwbouw

Nieuwbouw

In het centrum van Antwerpen ontwierpen we voor een professionele bouwheer een complex met 5 wooneenheden, met luxueuze afwerking.

Op het gelijkvloers en de eerste verdieping van het complex, bevindt zich de woning van de bouwheer zelf. Het betreft een zeer ruim duplexappartement van 290 m², met een grote stadstuin en tuinbebouwing. De woning omvat 5 slaapkamers en meerdere badkamers, en is volledig afgewerkt met luxe materialen.

Op de bovenliggende verdiepingen bevinden zich nog eens 3 appartementen bestemd voor verhuur. Ze zijn elk ongeveer 70m² groot, waarvan het bovenste een mezzanine onder het dak omvat. Dankzij de trapsgewijze opbouw van het gebouw langs de achterzijde kan elke bewoner genieten van een groot, zonnig terras. Er werd eveneens een lift geïnstalleerd.