AB-Architecten, een formule die uw vertrouwen verdient!

Met AB-Architecten haalt u een professional in huis die een bouwproces in goede banen kan leiden. De AB-Architect staat van start tot finish, van kop tot steen, aan uw zijde. Hij of zij begeleidt u niet alleen tijdens het bouwtraject, maar ook bij het maken van de juiste keuzes om met uw mogelijkheden en wensen optimaal met duurzaamheid om te gaan.

Garantie

De verzekeringsmaatschappij waarmee we samenwerken vergoedt u rechtstreeks in geval van overschrijding van budget en/of bouwtermijn. Een hele geruststelling! U wordt beschermd tegen het in gebreke blijven van om het even welke bouwpartner en dit vanaf de aanvang van de werken tot en met de gehele periode van de tienjarige aansprakelijkheid.

Gedurende het bouwproces en op de eindafrekening krijgt u in alle transparantie een overzicht van de rekeningen en betalingen. Elke besparing ten opzichte van de basisraming komt u rechtstreeks ten goede. Met andere woorden, uw uitgaven zullen nooit verhogen.

Laat u dus niet aanpraten dat (ver)bouwen onvermijdelijk een hoop ellende en financiële katers met zich meebrengt. AB-Architecten bewijst dat het anders kan!