AB-Architecten, een formule die uw vertrouwen verdient!

Met AB-Architecten haalt u een professional in huis die een bouwproces in goede banen kan leiden. De AB-Architect staat van start tot finish, van kop tot steen, aan uw zijde. Hij of zij begeleidt u niet alleen tijdens het bouwtraject, maar ook bij het maken van de juiste keuzes om met uw mogelijkheden en wensen optimaal met duurzaamheid om te gaan.

Mandaat

Van bij de aanvang ondertekent u met uw AB-Architect een overeenkomst waarbij u hem of haar een volmacht geeft om in uw naam op te treden. Daarmee vertrouwt u uw architect de opvolging toe en geeft u alle beslommeringen uit handen.

Het is de architect die op zoek gaat naar geschikte aannemers, offertes vergelijkt, kritische vragen stelt en naar de werf gaat voor belangrijke en minder belangrijke beslissingen. Zelfs de betalingen worden door hem of haar uitgevoerd via een bankrekening die op uw naam staat.

Wees gerust, van elke uitgave krijgt u op het einde van de werken een volledig overzicht. Uw AB-Architect is uw enige contactpersoon gedurende het hele bouwtraject. Een zorgeloze formule voor een eindresultaat zonder verrassingen.