Gerrit Stevens

Clas architecten - G4A architecten bv bvba
Brugsevaart 51 9030 Mariakerke gerrit@a-b.be Meer info

Architect Gerrit Stevens van G4A Clas architecten uit Mariakerke is gespecialiseerd in nieuwbouw en energetische totaalrenovaties. “Wij gaan altijd een stap verder”, vertelt Gerrit Stevens. “Wij realiseren een project van A tot Z², Architectuur tot Zonder Zorgen.” Een persoonlijke begeleiding en coördinatie van het volledige bouwproces en in-house energieverslaggeving is wat u bij G4A Clas architecten kunt verwachten. Het eindresultaat van elk project moet 100% klanttevredenheid zijn. Gerrit Stevens luistert naar uw wensen en houdt die ingesteldheid vast tot bij de oplevering, zodat u ten volle van het bouwproces kunt genieten en een droom in vervulling ziet gaan.

Uitbreiding van een eengezinswoning

Uitbreiding van een eengezinswoning

Uitbreidin van een eengezinswoning.

Aan de achterzijde werd de typische veranda aanbouw afgebroken en vervangen door een uitbreiding op het gelijkvloers van de leefruimte, voorzien van een open en  moderne keuken.
Tegelijkertijd werd er gebruik gemaakt om op de verdieping een multifunctionele ruimte, met een eigen toegang via een extra trap te voorzien, dewelke gebruikt kan worden om de woning later om te bouwen een kangoeroewoning of zorgwoning. Dit in het kader van het omvormen van de woning tot levenslang wonen.