Dominique Van Cauwenberghe

arch_ID
Gentstraat 42 9800 Deinze dominique@a-b.be Meer info

Architecte Dominique Van Cauwenberghe van arch_ID architecten heeft aandacht voor de wensen van de bouwheer en coacht hem of haar én de aannemer tijdens het bouwproces. Haar stijl kan je beschrijven als modern, haar aanpak als erg persoonlijk. “Ik wil mensen verwennen met visuele vitamines en daarbij niet alleen voor het esthetische aspect aandacht hebben, maar ook voor het milieu en energieverbruik”, licht Dominique Van Cauwenberghe toe. Bij arch_ID kan je terecht voor nieuwbouwwoningen en appartementen, complexe verbouwingen, medische praktijken, herbestemmingsprojecten en meer. Dankzij de formule Architecten-Bouwers ben je bovendien beschermd tegen onaangename verrassingen en mag je zeker zijn van een bijzonder professionele en vlotte samenwerking.

Verbouwing te Waregem

Verbouwing te Waregem

Bijgebouwen hoeven niet altijd gesloopt worden… Samen met de bouwheer deden we onderzoek naar oplossingen en componenten om van het bijgebouw een nieuw esthetisch en energetisch geheel te maken.
Binnen in de woning kregen bestaande baksteen elementen een upgrade en zorgen voor een gezellig geheel.
In de leefruimte werd een zitraam gecreëerd, hier kan je een boek lezen of wanneer er vrienden op bezoek komen kan deze houten zittablet als extra zitmeubel dienen.