Joël Wijnants

BVBA Architectenbureau ARCHI-JOMA
Leuvensebaan 248 3230 Holsbeek joel@a-b.be Meer info

Architectenbureau ARCHI-JOMA, met aan het roer architect Joël Wijnants, spitst zich voornamelijk toe op nieuwbouwwoningen en -appartementen, alsook op grote verbouwingen en industriebouw. Bij Joël Wijnants kunt u steeds rekenen op een persoonlijke aanpak van begin tot eind en een correcte en eerlijke werkwijze. “Kunnen werken met de formule van Architecten-Bouwers geeft mij voldoening, want ik kan het budget en de termijn garanderen. Klanten hebben echt baat bij een architect die hun zorgen uit handen neemt en hen tijdens het bouwproces begeleidt”, vertelt Joël Wijnants. Bij ARCHI-JOMA kunt u altijd rekenen op een gezond evenwicht tussen creativiteit, teamwork en vakmanschap.

2 Woningen te Duisburg (Tervuren)

2 Woningen te Duisburg (Tervuren)

In een verkaveling te Duisburg (Tervuren) kozen 2 bouwheren die een bouwgrond naast elkaar kochten om me aan te stellen als architect.

Het zijn beide moderne woningen.

Het rechtse heeft een halfrond zinken dak.

Het linkse heeft rondom een horizontale kroonlijst-dakrand dat vanop de straat lijkt op een plat dak. Maar deze heeft achterliggend een hellend dak met daarin een loft-bureau die deel uitmaakt van de woning.