Dominique Van Cauwenberghe

arch_ID
Gentstraat 42 9800 Deinze dominique@a-b.be Meer info

Architecte Dominique Van Cauwenberghe van arch_ID architecten heeft aandacht voor de wensen van de bouwheer en coacht hem of haar én de aannemer tijdens het bouwproces. Haar stijl kan je beschrijven als modern, haar aanpak als erg persoonlijk. “Ik wil mensen verwennen met visuele vitamines en daarbij niet alleen voor het esthetische aspect aandacht hebben, maar ook voor het milieu en energieverbruik”, licht Dominique Van Cauwenberghe toe. Bij arch_ID kan je terecht voor nieuwbouwwoningen en appartementen, complexe verbouwingen, medische praktijken, herbestemmingsprojecten en meer. Dankzij de formule Architecten-Bouwers ben je bovendien beschermd tegen onaangename verrassingen en mag je zeker zijn van een bijzonder professionele en vlotte samenwerking.

Apotheek | Gent

Apotheek | Gent

Deze stijlvol gerenoveerde apotheek vind je in het historische hart van Gent. Het was een uitdaging om het historisch karakter van het herenhuis te verzoenen met de moderniteit van de apotheek. Een subtiele gevelafwerking met geperforeerde panelen in een patroon die refereert naar de linkse gevel, biedt hier een originele en bovendien aantrekkelijke oplossing.

Achter deze gedurfde gevel bevindt zich een strak en sober interieur waarin een decoratieve wand en design verlichting de aandacht trekken. De apotheek oogt ruim en licht door het kleurgebruik, de glazen panelen en de gecreëerde doorzichten.

Medicatie halen in een omgeving vol ‘visuele vitaminen’  …