Gerrit Stevens

Clas architecten - G4A architecten bv bvba
Brugsevaart 51 9030 Mariakerke gerrit@a-b.be Meer info

Architect Gerrit Stevens van G4A Clas architecten uit Mariakerke is gespecialiseerd in nieuwbouw en energetische totaalrenovaties. “Wij gaan altijd een stap verder”, vertelt Gerrit Stevens. “Wij realiseren een project van A tot Z², Architectuur tot Zonder Zorgen.” Een persoonlijke begeleiding en coördinatie van het volledige bouwproces en in-house energieverslaggeving is wat u bij G4A Clas architecten kunt verwachten. Het eindresultaat van elk project moet 100% klanttevredenheid zijn. Gerrit Stevens luistert naar uw wensen en houdt die ingesteldheid vast tot bij de oplevering, zodat u ten volle van het bouwproces kunt genieten en een droom in vervulling ziet gaan.

Gevelrenovatie appartementsgebouw

Gevelrenovatie appartementsgebouw

Op vraag van de vereniging van mede-eigenaars werd een ontwerp gemaakt om de typische gedateerde, donkere gevel en inkomhal te herdenken en een ontwerp voor een hedendaagse uitstraling te geven.
De bestaande vervuilde silex betonpanelen werden afgezaagd, betonrot en andere structurele aspecten werden aangepast en de waterdichting van de terrassen werd aangepast.
De gevel werd opnieuw bekleed met Corian gevelbekleding en voorzien van fijne hedendaagse glazen ballustrades.
Een transformatie naar mooie hedendaagse en frisse uitstraling.