Ignace Dumoulin

arch_ID
Gentstraat 42 9800 Deinze ignace@a-b.be Meer info

Ignace Dumoulin, architect bij arch_ID architecten, heeft een voorliefde voor appartementen, groepswoningbouw en grote verbouwingen. Zijn stijl kunt u herkennen aan de ruime lichtinval en het moderne, minimalistische karakter. “Geen moeilijkheid staat ons in de weg”, zegt Ignace Dumoulin vastberaden. De referenties en realisaties spreken dan ook voor zich. Arch_ID architecten zet sterk in op een juiste raming, goede begeleiding en doordacht ontwerp. Dankzij de AB-formule is Ignace Dumoulin als architect erg nauw betrokken bij het bouwproject van begin tot eind en waakt hij over het budget en de termijn. Kortom, zorgeloos bouwen met een betrouwbare en bekwame architect aan uw zijde.

Nieuwbouw | Ronse

Nieuwbouw | Ronse

Voor deze hedendaagse vrijstaande woning werd specifiek aandacht besteed aan de glooiing van het domein en de prachtige omgeving. De woning is gelegen op een hellend terrein waardoor het mogelijk was aan de straatzijde een bouwlaag te creëren die vooraan boven de helling uitkomt en achteraan volledig onder de grond zit.

Op het eigenlijke gelijkvloers bevinden zich de inkom, de leefruimtes en vooraan een kantoorruimte. Het hoge hoekraam in de voorgevel geeft een prachtig zicht op de glooiingen van de Vlaamse Ardennen. De open achtergevel van het gelijkvloers brengt ruim licht binnen in de living en keuken, terwijl het lange smalle raam op de verdieping voor voldoende licht maar ook voor privacy zorgt.