Mehdi Chegini

H-architecten
Herfstlaan 65 3010 Kessel-Lo mehdi@a-b.be Meer info

H-Architects is een jong architectenbureau dat multidisciplinair werkt met de focus op betaalbaar (ver)bouwen. Een uitgebreid team van architecten en interieurarchitecten op verschillende locaties volgt met veel liefde jouw bouwproject op, helemaal volgens je wensen en budget. Oprichter-architect Mehdi Chegini zoekt steeds naar de allerbeste oplossing voor elke klant. Dankzij de AB-werkwijze kan nu ook wie graag 100% zorgeloos (ver)bouwt bij H-Architects terecht

Renovatie appartement

Renovatie appartement

Dit appartement was in goede staat, maar het interieur was sterk verouderd. Als architect hertekenen de indeling en het interieur op een budgetvriendelijke manier, met aandacht voor moderne noden en met behoud van enkele originele elementen.
EEN OPEN INDELING

De meest opvallende ingreep was het slopen van de muur tussen de keuken en de hal, en de muur tussen de keuken en de leefruimte. Zo kom je meteen terecht in de grote, open leefruimte.
BADKAMERRENOVATIE

Naast de keuken, is de badkamer voor veel mensen één van de belangrijkste ruimtes in huis. We creëerden op amper 7,3 vierkante meter een badkamer met groot ligbad, ruime inloopdouche, toilet, wastafel en voldoende opbergruimte. Dit alles kreeg dezelfde afwerking in wit met houten accenten als de keuken.
VERNIEUWING MET RESPECT VOOR ORIGINELE ELEMENTEN

De bewoners wilden graag een evenwicht tussen modern comfort en enkele authentieke elementen. Zo bleef de schouw in marmer de eyecatcher in de living. De houten ramen waren in goede staat en bleven ook bewaard, net als de vensterbanken in roze marmer. De houten trap bleef eveneens staan, maar kreeg een hip oudroze kleurtje.

De vaste elementen zoals de vloer, keuken en badkamer werden uitgevoerd in neutrale tinten: wit, lichtgrijs en hout. Zo krijg je een tijdloos geheel. De nodige kleur werd toegevoegd door te kiezen voor opvallende meubels: roze barkrukken, groene zetels en kleine accenten in roze, groen en messing/geel.