Lutgart Proost

ARCH - INT architectenbureau
Patersstraat 36 2300 Turnhout lutgart@a-b.be

Lutgart Proost van Arch-Int architectenbureau is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw, renovatie als uitbreiding van woningen, praktijkruimtes en kleine appartementen. Grondig werken en kwaliteit leveren staan bij haar met stip op één. “Niets zo belangrijk als aandacht voor de wensen van de bouwheer en respect voor zijn budget. Daarnaast doe ik er alles aan om de beschikbare ruimtes optimaal te benutten en zoveel mogelijk natuurlijk licht te creëren. Ook isolatie, ventilatie, zonwering en akoestiek verdienen een plaats in elk project”, benadrukt Lutgart Proost. Bij Arch-Int architectenbureau bent u aan het juiste adres voor een zowel esthetisch als technisch kwalitatieve woning. Dankzij Architecten-Bouwers ervaart elke bouwheer het bouwproces bovendien als erg aangenaam en zorgeloos.

Renovatie 2 appartementen

Renovatie 2 appartementen

Appartementen V. – Turnhout
Renoveren van bestaande appartementen in rijwoning
— appartement verdieping – woonruimte —

Behoeften:
De woning werd in 1962 reeds verbouwd tot 2 appartementen en is volledig uitgeleefd. Deze appartementjes voldoen niet aan de noodzakelijke comfort- en gezondheidsnormen. Het appartement op de gelijkvloers krijgt een open keuken waardoor de lichtinval groter zal zijn. Dit appartementje kan gebruik maken van de kleine tuin. De zolderruimte wordt betrokken bij het 2de appartement op de verdieping. Op de zolder worden een extra badkamer en een extra slaapkamer uitgebouwd. Dit appartement krijgt een dakterras.

Voorgestelde materialen: Veel aandacht wordt besteed aan de thermische isolatieen aan de duurzaamheid van de materialen.

Technieken :
– Verwarming : condenserende ketel op gas met radiatoren voor elk appartement.
– EPB : ventilatiesysteem A, K-peil = n.v.t., E-peil = n.v.t.