Lutgart Proost

ARCH - INT architectenbureau
Patersstraat 36 2300 Turnhout lutgart@a-b.be

Lutgart Proost van Arch-Int architectenbureau is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw, renovatie als uitbreiding van woningen, praktijkruimtes en kleine appartementen. Grondig werken en kwaliteit leveren staan bij haar met stip op één. “Niets zo belangrijk als aandacht voor de wensen van de bouwheer en respect voor zijn budget. Daarnaast doe ik er alles aan om de beschikbare ruimtes optimaal te benutten en zoveel mogelijk natuurlijk licht te creëren. Ook isolatie, ventilatie, zonwering en akoestiek verdienen een plaats in elk project”, benadrukt Lutgart Proost. Bij Arch-Int architectenbureau bent u aan het juiste adres voor een zowel esthetisch als technisch kwalitatieve woning. Dankzij Architecten-Bouwers ervaart elke bouwheer het bouwproces bovendien als erg aangenaam en zorgeloos.

Renovatie van woning en tuinhuis tot huisbrouwerij

Renovatie van woning en tuinhuis tot huisbrouwerij

Woning N.T. – Olen
Renovatie van woning en tuinhuis tot huisbrouwerij. Aanleg van bio-zwemvijver.
— brouwerij —

Aanpassen van de aangekochte woning naar de eigen noden en smaak.
* grondige renovatie van de woning (vloeren vervangen, binnendeuren vervangen, nieuwe cv-installatie, installeren van sauna en stoomcabine, nieuwe keukenmeubels, nieuwe ingebouwde kasten in bergruimte).
* installeren van een bio-zwemvijver.
* renoveren van tuinhuis tot huisbrouwerij (zolder afwerken en bereikbaar maken, nieuw schrijnwerk binnen en buiten, plafond en vloeren en wanden betegelen, wc installeren) en technische ruimte voor zwemvijver.