Dominique Van Cauwenberghe

arch_ID
Gentstraat 42 9800 Deinze dominique@a-b.be Meer info

Architecte Dominique Van Cauwenberghe van arch_ID architecten heeft aandacht voor de wensen van de bouwheer en coacht hem of haar én de aannemer tijdens het bouwproces. Haar stijl kan je beschrijven als modern, haar aanpak als erg persoonlijk. “Ik wil mensen verwennen met visuele vitamines en daarbij niet alleen voor het esthetische aspect aandacht hebben, maar ook voor het milieu en energieverbruik”, licht Dominique Van Cauwenberghe toe. Bij arch_ID kan je terecht voor nieuwbouwwoningen en appartementen, complexe verbouwingen, medische praktijken, herbestemmingsprojecten en meer. Dankzij de formule Architecten-Bouwers ben je bovendien beschermd tegen onaangename verrassingen en mag je zeker zijn van een bijzonder professionele en vlotte samenwerking.

Uitbreiding ééngezinswoning

Uitbreiding ééngezinswoning

Deze gedateerde woning kreeg een serieuze facelift te verduren.

De bewoners zijn verknocht aan de woning naar wille van de grote ruimtes binnenin en de ligging & omgeving. Doch met de tand des tijds was de toegang tot de situatie.

Het dak gaat eraf …

De volledige dakbedekking werd vervangen door nieuwe platte pannen, de dakkapellen werden opnieuw uitgewerkt met Rockpanel beplating en de zijkanten van het dak werden afgewerkt met houten beplating. Bij de verbouwingswerken werd de dakconstructie en het volledige dak onder handen genomen.

Alle ramen werden vervangen door aluminium beglazing.

De bouwheer vond de 2 garages een verloren ruimte in de woning. Deze werden omgevormd tot berging, fietsenberging, wasplaats en muziekstudio. In de voorgevel werd om een ​​houten verticaal latwerk voorzien. Licht komt binnen in de wasplaats via een raam achter het houten latwerk.

De keuken op het gelijkvloers en de badkamer op de verdieping werden uitgebreid door een uitbouw, afgewerkt met Rockpanel. Grote raampartijen in de keuken en muziekstudio brengen de omgeving