Dominique Van Cauwenberghe

arch_ID
Gentstraat 42 9800 Deinze dominique@a-b.be Meer info

Architecte Dominique Van Cauwenberghe van arch_ID architecten heeft aandacht voor de wensen van de bouwheer en coacht hem of haar én de aannemer tijdens het bouwproces. Haar stijl kan je beschrijven als modern, haar aanpak als erg persoonlijk. “Ik wil mensen verwennen met visuele vitamines en daarbij niet alleen voor het esthetische aspect aandacht hebben, maar ook voor het milieu en energieverbruik”, licht Dominique Van Cauwenberghe toe. Bij arch_ID kan je terecht voor nieuwbouwwoningen en appartementen, complexe verbouwingen, medische praktijken, herbestemmingsprojecten en meer. Dankzij de formule Architecten-Bouwers ben je bovendien beschermd tegen onaangename verrassingen en mag je zeker zijn van een bijzonder professionele en vlotte samenwerking.

Uitbreiding open ééngezinswoning

Uitbreiding open ééngezinswoning

De eigenaren van deze woning zetten in 2015 de stap voor een uitbreiding van de woning op de begane grond.

Er was vraag naar een open plan die rekening hield met een nieuwe keuken, meer ruimte en de integratie van een wellnessruimte.

De uitbreiding wordt gedomineerd door een grote lichtinval. Enerzijds door het 4-delig schuifraam in de achtergevel en anderzijds door de plaatsing van 3 grote ronde koepels. Hun ronde vorm zorgt ervoor dat zij opvallen doch ook niet onaangenaam aanwezig zijn in de ruimte.

De uitbreiding situeert zich over de volledige lengte van de achtergevel.

Zij werd afgewerkt met Eternit beplating (antraciet) en een horizontaal houten latwerk die de lengte van de achtergevel benadrukt.