Maak deel uit van Architecten-Bouwers

AB-Architecten, een netwerk dat uw vertrouwen verdient!

Met AB-Architecten haalt u een professional in huis die een bouwproces in goede banen kan leiden. De AB-Architect staat van start tot finish, van kop tot steen, aan uw zijde. Hij of zij begeleidt u niet alleen tijdens het bouwtraject, maar ook bij het maken van de juiste keuzes om met uw mogelijkheden en wensen optimaal met duurzaamheid om te gaan.
Ontdek alle informatie in onze gloednieuwe whitepaper!

Maak deel uit van een inspirerend netwerk van architecten en professionals. Een lidmaatschap bij Architecten-Bouwers biedt u toegang aan tot kwalitatieve trainingen, exclusieve events en de mogelijkheid om de verzekering prijs- en termijnwaarborg bij ARCO aan te bieden.

U bent op zoek naar extra leads?
Architecten-Bouwers staan rechtstreeks in contact met een ruim netwerk aan architecten binnen heel België. De kansen liggen dus voor het grijpen om zo interessante samenwerkingen aan te gaan, nieuwe projecten binnen te halen en uiteraard ook bij te leren van uw netwerkleden. Als lid van Architecten-Bouwers groeit u niet alleen als architect, ook als mens.

Architecten-Bouwers is al meer dan 40 jaar een referentie in de architectuurwereld. Dankzij ons netwerk & diepgaande kennis hebben wij een sterke en betrouwbare vereniging uitgebouwd. Wil u als architect ook deel uitmaken van ons netwerk? Download dan zeker onze whitepaper via onderstaand formulier. Ons team neemt zo snel als mogelijk contact met u op.