AB-lid Karin Kieden in de kijker.

by A B / Blog / 08/12/2022

Vandaag zetten we AB-lid Karin Kieden in de kijker. Een architecte uit Tremelo die al 21 jaar bij Architecten Bouwers aan de slag is. Waarom ze de keuze maakte voor AB? Karin wou het verschil maken bij haar klanten, hen zekerheid bieden en een totale ontzorging voorzien bij hun project. Ook geniet ze van de collegiale steun binnen ons netwerk van professionals, een hechte groep en een klankbord waar nodig. 

PETER EN METER

Het verschil met traditionele architectenbureaus was voor Karin meteen merkbaar. “Als startende architect kan je in het begin wel terugvallen op een stagebegeleider, maar na een tijd sta je er helemaal alleen voor. Bij Architecten Bouwers kwam ik terecht in een groep van gepassioneerde gelijkgestemden, we steunen en adviseren elkaar. Voor elk nieuw lid stellen we bijvoorbeeld een peter of meter aan. Bij die persoon kan je dan telkens terecht. AB maakt het verschil door de koppen bij elkaar te steken en voor de best mogelijke oplossing te gaan.” 

UNIEK IN ARCHITECTENLAND

Niet enkel de sterke collegiale steun, maar ook het bouwconcept zelf is helemaal anders dan bij onze concurrenten. Of zoals Karin het verwoordt: “Een unieke bouwformule, waarbij de architect elk project volledig begeleidt en opvolgt. Zo kunnen we de bouwheer volledig ontzorgen. En als kers op de taart: je bent 100% verzekerd op budget en termijn.”

BREDE WAAIER AAN VOORDELEN

Kortom, heel wat interessante voordelen om als architect met AB in zee te gaan. We sommen hier een mooi overzicht op van alle voordelen als AB-lid:

  • een meter of peter als extra klankbord
  • toffe, professionele collega’s die de koppen graag bij elkaar steken
  • extra kwalitatieve opleidingen
  • leuke evenementen
  • de kans om een uniek bouwproject aan te bieden met garantie op budget én termijn

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan zeker even contact op en ontdek onze interessante opleidingen om als AB-lid aan de slag te gaan! We stomen je klaar voor onze unieke aanpak. Voor je het weet, krijg je een meter of peter aangereikt en kan je bij ons als architect van start!  

Related Posts