AB-lid Kurt Vandenbogaerde in de kijker.

by A B / Blog / 08/26/2022

Bruggeling Kurt Vandenbogaerde is sinds 2014 lid van Architecten Bouwers. Vanuit het charmante ‘Venetië van het Noorden’ opereert hij met heel veel passie voor ons team. Zijn missie? “Klanten een uitzonderlijke formule aanbieden. Wij zijn de enige architecten in Vlaanderen en Wallonië die garantie bieden op zowel budget als termijn. Als architect is dit een heel mooie meerwaarde om te kunnen meegeven aan jouw klanten.”

GROEPSDYNAMIEK

Naast ons concept is ook onze groepsdynamiek tussen collega’s uiterst uniek. Kurt vertelt: “AB is zoveel meer dan een vereniging van architecten. Als nieuw lid word je meteen opgevangen door gepassioneerde collega’s die klaarstaan om hun ervaring met jou te delen. Dat is een ongelofelijke kans voor elke beginnende architect. Je wordt ook helemaal niet voor de leeuwen gegooid. Je krijgt een professionele opleiding op maat, waarbij de AB-formule minutieus wordt uitgelegd én je krijgt een peter of meter die je bijstaat met extra raad en daad. Er worden ook heel wat interessante workshops en events georganiseerd. Het is één groot bureau waarbij elke persoon de kans krijgt om zichzelf te ontplooien.”

100% ZEKERHEID

Hoe zou Kurt onze unieke aanpak omschrijven? “Door onze specifieke formule weet je als architect dat jouw dossier meermaals wordt gecontroleerd door verschillende partijen. We bieden zekerheid aan de klant. Van bij de start tot aan het opleveren van het bouwproject wordt alles tot in de puntjes afgewerkt. We werken samen met de beste aannemers en doen ook zelf de werfcontroles, de bouwheer kan op beide oren slapen. 100% ontzorging en 100% verzekerd op budget: dat is een unicum in de architectenwereld.”

TIPS VOOR BEGINNENDE ARCHITECTEN

Doorgroeien als architect is niet altijd eenvoudig. Kurt geeft nog een aantal handige tips mee voor alle beginnende architecten: “Wees zeker van je eigen meerwaarde en speel dit ook uit. Klanten denken niet aan de prijs als je aantoont waarom ze met jou in zee moeten gaan. Laat jouw klanten dromen en toon hen de vele mogelijkheden binnen een bouwproject. Budget speelt geen rol als jij als architect zelf de meerwaarde bent voor het hele project. Bij AB halen we het beste uit onze leden, onder meer door interessante workshops die jouw eigenheid nog meer naar boven brengen.”

Wens je zelf graag lid te worden van onze bruisende groep bij Architecten Bouwers? Contacteer ons via info@a-b.be, tot snel!

Related Posts